Allergie informatie: Zandkoekjes met paranoten en aardbeien
Terug naar het receptIngrediënten
- 30 gram paranoten
- 50 gram rietsuiker
- 125 gram bloem
- 75 gram zachte boter
- 2 middelgrote eierdooiers
- voor de vulling:
- 1 theelepel geraspte sinaasappelschil plus extra om te garneren
- 225 gram verse roomkaas, losgeroerd met een beetje melk
- 225 gram aardbeien, schoongemaakt en in plakjes
- 4 eetlepels aardbeienjam
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Koekjes
- Zandkoekjes met paranoten en aardbeien
- Allergieen informatie