Allergie informatie: Zoete frambozenhapjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram frambozen (vers of diepvries)
- 120 gram filodeeg (78 x 48 cm)
- 3-4 eetlepels boter
- boter om in te vetten
- 125 gram mascarpone
- 250 gram magere kwark
- 5 eetlepels melk
- 1 zakje vanillesuiker
- 2-3 eetlepels poedersuiker
- schuimkoekjes
- melisse
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Zoete kalfsreepjes
Met kalfsslappen, sjalotjes en ananasstukjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vlees - lucyvader - Witlofsalade met een fruit touch
Met witlof, banaan en rozijnen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jelka - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Koekjes
- Zoete frambozenhapjes
- Allergieen informatie