Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde omelet recept
Gevulde omelet recept

Gevulde omelet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal de peultjes af. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de peultjes in een pan met ruim water en wat zout in 5 minuten beetgaar en giet ze af. Klop in een kom de eieren met bosuitjes, 2 theelepels olijfolie en 1/2 theelepel zout los. Verhit de extra olijfolie in een grote koekenpan en bak van het eimengsel twee dunne omeletten. Meng in een kommetje de ketjap en chilisaus los met 1 eetlepel water. Schep de warme rijst door de peultjes. Leg op 2 borden elk een omelet en schep het rijstmengsel op de helft. Vouw de omelet dubbel en serveer met de ketjapsaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde omelet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven