Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse bol goed gevuld recept
Italiaanse bol goed gevuld recept

Italiaanse bol goed gevuld


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de worteltjes van de veldsla. Snijd de tomaatjes in vieren. Snijd de Amsterdamse uien in plakjes. Laat de tonijn uitlekken en prak de vis los. Snijd de Italiaanse bollen open en bestrijk de onderste helft met tomatenketchup. Bestrijk de bovenste helften met mayonaise. Verdeel de sla over de onderste helften. Leg de visstukjes op de sla. Verdeel de tomaatjes met uien erover. Dek het gerecht af met de bovenste helften.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse bol goed gevuld recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Italiaanse bol goed gevuld heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Echt heerlijk! Ik heb het net op... smaakt naar meer! Ik heb er nog aan toegevoegd: plakjes olijven, reepjes zongedroogde tomaten (in plaats van de cherrytomaatjes) en ik heb de ketchup weggelaten en ... Lees reactie
    Alicepiek gaf dit recept op 9 januari 2011 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven