Allergie informatie: Amaretto-kersentiramisu
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram verse kersen of 1 pot kersen (720 milliliter)
- 250 gram mascarpone
- 200 gram volle kwark
- 1 zakje vanillesuiker
- 2-3 eetlepels poedersuiker
- geraspte schil van 1 citroen
- 100 gram lange vingers
- 75 gram koude espresso.
- 3 eetlepels amaretto
- ca. 2 eetlepels cacao
- kersen en munt als versiering
Meer Recepten
- Coco Marakesh
Met cafe marakesh amaretto, kokosmelk en ijsschaafsel uit Italie
1 portie - 5 minuten
Cocktails - sacha - Sweet dreams
Met wodka, amaretto en sinaasappelsap uit Nederland
2 porties - 5 minuten
Cocktails met alcohol - samjuul - Valentijns drankje
Met frizante, citroenjenever en amaretto uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Valentijn - sannew - Amaretto sorbet
Met amaretto, citrusijs en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Cocktails met alcohol - azuro - Vanillekwark met bitterkoekjes en amandelschaafsel
Met bitterkoekjes, amaretto en amandelschaafsel uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Amaretto-kersentiramisu
- Allergieen informatie