Allergie informatie: Beemster classique met in port geglaceerde vijgen
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram beemster classique
- 8 verse vijgen
- boter
- 100 gram veldsla
- 20 frambozen
- Voor de portsiroop:
- 1/2 liter port
- 1 theelepel vanillesuiker
- 150 gram suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Beemster classique met in port geglaceerde vijgen
- Allergieen informatie