Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cheesecake met gemarineerde aardbeien recept
Cheesecake met gemarineerde aardbeien recept

Cheesecake met gemarineerde aardbeien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de boter door de verkruimelde koeken.
Verdeel dit mengsel over de bodem van de taartvormpjes en druk goed aan.
Zet de vormen in de koelkast.
Klop de roomkaas met de basterdsuiker en vanillesuiker luchtig.
Smelt de chocolade met 25 mililiter melk au bain marie.
Verwarm de rest van de melk en los hierin de geweekte en uitgeknepen gelatine op zonder te koken.
Voeg het gelatinemengsel bij de chocolade.
Meng het chocolademengsel door de roomkaas.
Klop de slagroom en spatel deze er door.
Schep het roomkaasmengsel op de deegbodems en strijk dit glad met de achterkant van een natgemaakte lepel.
Laat de taartjes 1½ tot 2 uur opstijven in de koelkast.
Besprenkel de aardbeien met het balsamicoazijn.
Verdeel ze over de taartjes en garneer met munt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cheesecake met gemarineerde aardbeien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven