Allergie informatie: Gekruide bosbessen met vanillemascarpone en granité van glühwein
Terug naar het receptIngrediënten
- 120 gram bosbessen
- 1 eetlepel bosbessenconfituur
- 200 gram mascarpone
- 25 gram suiker
- 1 vanillestok
- sap van 0,5 citroen
- de glühwein:
- 175 milliliter water
- 175 gram suiker
- 1 kaneelstok
- 1 sinaasappel
- 4 kruidnagels
- 1 fles rode wijn
- 1 laurierblaadje
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk