Allergie informatie: Kroketje van griesmeel met bosbessenijs en citroen-tijmboter
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de kroketjes:
- 60 gram griesmeel
- ½ kaneelstokje
- 3 druppels amandelextract
- 100 gram suiker
- ½ liter melk
- gepofte rijst
- poedersuiker
- Voor de citroentijmboter:
- 1 deciliter citroensap
- 1 deciliter sinaasappelsap
- tijm
- 130 gram roomboter
- Overig:
- bosbessenijs
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Kroketje van griesmeel met bosbessenijs en citroen-tijmboter
- Allergieen informatie