Allergie informatie: Panna Cotta roomijs met chocoladesoep en frambozensiroop
Terug naar het receptIngrediënten
- 10 centiliter frambozenlikeur
- 6 bollen panna cotta roomijs (b.v. Mövenpick)
- 6 chocoladegaletjes
- poedersuiker
- voor de soep:
- ½ liter room
- 250 gr witte chocolade (b.v. Callebaut)
- 1 vanillestokje
- 25 gram suiker
- voor de frambozensiroop:
- 3 deciliter frambozencoulis
- 100 gram suiker
- voor de cake:
- 125 gram suiker
- 125 gram bloem
- 3 eieren
- 1 theelepel bakpoeder
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Panna cotta roomijs met chocoladesoep en frambozensiroop
- Allergieen informatie