Allergie informatie: Perencrumble
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 mooie peren
- citroensap
- 2 eetlepels rozijnen
- 1 eetlepel honing
- 125 gram koude boter
- Flinke mespunt kaneel
- 50 gram suiker en 1 eetlepel extra
- 75 gram grof gemalen of gehakte amandelen
- 75 gram bloem
- mespunt zout
Meer Recepten
- Appel-perencrumble in glaasjes
Met appels, peren en speculaasjes uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Perencrumble
Met handperen, bloem en amandelschaafsel uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Nagerechten - gejohn - Warme perencrumble
Met handperen, ontbijtkoek en bloem uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Nagerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Perencrumble
- Allergieen informatie