Allergie informatie: Rabarber souffle met crumble
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rabarber (rode stengels)
- 150 gram bramen (diepvries), ontdooit
- 4 eiwitten
- citroen
- 140 gram kristalsuiker
- maizena
- voor crumblelaagje heb je nodig:
- 75 gram bloem
- 50 gram bruine suiker
- 50 gram zachte boter
- ongezouten hazelnoten
- 50 gram havervlokken
- beetje zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Rabarber souffle met crumble
- Allergieen informatie