Allergie informatie: Rabarbercrumble
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 flinke bos rabarber
- 1 sinaasappel
- 75-100 gram suiker
- 0,5 theelepel gemberpoeder
- voor het kruimellaagje:
- 100 gram zachte boter
- 100 gram suiker
- 150-175 gram bloem
Meer Recepten
- Rabarbercrumble met advocaatslagroom
Met rabarber, frambozen en eierlikeur uit Nederland
6 porties - 50 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Rabarbercrumble voor buffet
Met rabarber, bloem en witte chocolade uit Nederland
8 porties - 40 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Rabarbercrumble met vanillesaus
Met rabarber, bloem en custardpoeder uit Nederland
8 porties - 40 minuten
Nagerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Rabarbercrumble
- Allergieen informatie