Allergie informatie: Verse tagliatelle met saus van bramen en mint
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram bloem
- 5 eieren
- 400 gram bramen
- 2 eetlepels olijfolie
- sap van een halve limoen
- 1 theelepel zout
- 500 gram suiker
- 100 gram roomboter
- 1 bosje munt
- 250 gram witte chocolade
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Verse tagliatelle met saus van bramen en mint
- Allergieen informatie