Allergie informatie: Wentelteefjes van brioche en stoofperen
Terug naar het receptIngrediënten
- brioche
- 3 eieren
- mespunt
- zout
- 2 eetlepels melk
- 1 theelepel kaneel
- snufje versgeraspte nootmuskaat
- 2 eetlepels suiker
- roomboter
- stoofpeertjes (kant en klaar)
- kaneelijs
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Wentelteefjes van brioche en stoofperen
- Allergieen informatie