Allergie informatie: Groente rosti met gepocheerde eieren
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram aardappelen, grof geraspt
- 150 gram wortelen, als lucifers gesneden
- 100 gram pastinaak, als lucifers gesneden
- 5 grote eieren
- 12 gram verse bieslook, gewassen en gesnipperd
- 2 eetlepels koolzaad olie of groente olie
- 1 theelepel witte wijn azijn
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Ontbijtgerechten
- Groente rosti met gepocheerde eieren
- Allergieen informatie