Allergie informatie: Eigengemaakte piccalilly
Terug naar het receptIngrediënten
- In totaal circa 1 kilogram gemengde groenten, bijvoorbeeld:
- 1 ui (100 gram)
- 350 gram bloemkool of broccoli
- 250 gram komkommer of augurken
- 150 gram worteltjes
- 150 gram sperzieboontjes
- evt kleingesneden stukjes rode paprika
- 1-1/3 liter azijn (1335 gram)
- VOOR HET PAPJE:
- 0,5 liter water (500 gram)
- 100 gram bruine basterdsuiker
- 200 gram bloem
- 1-0,5 afgestreken eetlepel zout
- 1 volle theelepel gemberpoeder (djahé - Conimex)
- 2 volle theelepels kerrie
- 4 volle theelepels koenjit (Conimex)
- 6 volle theelepels mosterdpoeder
Meer Recepten
- Mediterraans aardappelpuree
Met aardappelpuree, pijnboompitten, rozemarijn uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - fabita - Eigengemaakte pizzakruiden
Met basilicum, peterselie en oregano uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Zonnige kipfilet op verse broodjes uit de oven
Met kipfilet, paprika en afbakbroodjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Broodgerechten - angelaatje - Piccalillypeper
Met piccalilly, knoflook en hete pepersoort uit Suriname
1 portie - 23 uur en 55 minuten
Sambals - sacha - Salade met ham en piccalillydressing
Met sperziebonen, gemengde salade en bloemkool uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Salades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Eigengemaakte piccalilly
- Allergieen informatie