Allergie informatie: Jachtsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram gerookte spekblokjes
- 150 gram champignons, in schijven gesneden
- 4 sjalotjes, fijn gesneden
- 0,5 rode paprika
- 0,5 groene paprika
- 4 deciliter rode wijn
- 2,5 deciliter wild fond
- 2 eetlepels verse fijngehakte basilicum
- 1 eetlepel vers gehakte dragon
- 2 eetlepels vers gehakte thijm
- 3 theelepels vers gemalen peper
- 3 eetlepels vloeibare honing
- 50 gram boter
Meer Recepten
- Ragout
Met schnitzels varken, oesterzwammen en sherry uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Vlees - Pandaliesje - Stoofschotel met kalkoen
Met kalkoen, prei en rode wijn uit Belgie
4 porties - 50 minuten
Stoofschotels - pikenik69 - Rosbief met jachtsaus
Met rosbief, aardappelen en snijbonen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Hoofdgerechten - dweep - Kapucijners met ui,appel en spekjes
Met kapucijners, prei en spek uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Vlees - bettyvandijk - Roergebakken varkensvlees met groenten in jachtsaus
Met aardappels, varkensreepjes en jachtsaus uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Jachtsaus
- Allergieen informatie