Allergie informatie: Kerriesaus (warm)
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram boter
- 25 gram bloem
- 25 gram fijngehakte ui
- 8 gram kerriepoeder
- 2,5 deciliter vleesbouillon (zie mijn recept van Runderfond)
- 1 eidooier
- 0,25 theelepel nootmuskaat
- 0,5 theelepel peper
- 0,25 theelepel zout
Meer Recepten
- Veganistisch gehakt voor op de boterham
Met rijstwafels, tomatenpuree en uien uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Veganistisch - Micha1 - Broodje shoarma (broodje warm vlees)
Met shoarmavlees, pitabroodjes en ijsbergsla uit Griekenland
4 porties - 1 uur
BBQ - Hanni1990 - Kip-kerrieschotel
Met kipfilet, rijst en kerriesaus uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - scorpio - Rijst met fruit
Met witte rijst, kipfilet, banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - elisedouma - Kerrieschotel
Met rijst, paprika, kerriesaus uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - robancona
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Kerriesaus (warm)
- Allergieen informatie