Allergie informatie: Tapenade van geroosterde paprika en peper
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 rode paprika's
- 50 gram amandelen
- 5 teentjes knoflook
- 3 tomaten
- 4-6 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels korianderblad, gehakt
- 0,5 gedroogde rode peper, gehakt
- peper en zout
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Tapenade van geroosterde paprika en peper
- Allergieen informatie