Allergie informatie: Winter ribstuk
Terug naar het receptIngrediënten
- ± 800 gram ribstuk
- 5 eetlepels vloeibare boter
- vleeskruiden
- 6 kruidnagels
- 4 laurierblaadjes
- 2 a 3 hele knoflookteentjes
- 1 deciliter rundvleesbouillon
- 1,5 deciliter rode wijn
- 2 sneetjes ontbijtkoek
- opm: om een nog kruidiger smaak te krijgen, kunt u de rode wijn vervangen door gluhwein
Meer Recepten
- Irish stew
Met lamsvlees, bok bier en winterwortel uit Ierland
4 porties - 4 uur en 35 minuten
Stoofschotels - frans17 - Wokschotel zoet zuur
Met kipfilet, krieltjes en woksaus uit Thailand
4 porties - 35 minuten
Roerbakgerechten - raksha23 - Bonenschotel met groenten en vruchten
Met witte bonen, appels, peren uit Belgie
6 porties - 3 uur
Stoofschotels - yvonneboone - English roast
Met rosbief, aardappelen en yorkshire pudding uit United Kingdom
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - eveline34 - Romige koolsoep
Met witte kool, gember en winterwortel uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Maaltijdsoepen - hela
- Home
- Recept
- Seizoensgerechten
- Winter
- Winter ribstuk
- Allergieen informatie