Allergie informatie: Brunch bruschetta
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote rijpe tomaat in blokjes
- 2 lente-uitjes, in dunne ringetjes
- 1 kleine bol buffel mozzarella, in kleine blokjes
- 0,5 rijpe avocado, in kleine blokjes
- 0,5 eetlepel balsamicoazijn
- 2 eetlepels olijfolie extra vierge
- peper
- zout
- 4 sneetjes ciabatta, licht geroosterd
- 2 eetlepels fijngesneden basilicumblad
Meer Recepten
- Geroosterde brioche met abrikozensalsa voor de brunch
Met briochebrood of rozijnenbrood, abrikozen en gemberjam uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - bettyvandijk - Mueslibolletje met casselerrib en perzik voor de brunch
Met mueslibol, casselerrib en perzik uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Broodgerechten - bettyvandijk - Bruschetta met tomaat en ham voor bij de bbq
Met ciabatta, tomaat en parmaham uit Nederland
8 porties - 30 minuten
BBQ - bettyvandijk - Bruschetta met tomaat en basilicum
Met boterhammen, tomaten en knoflook uit Italie
8 porties - 10 minuten
Koud - sanneb - Rijstsalade met tonijn
Met notenrijst, tonijn en paprikas uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Maaltijdsalades - breemer
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Brunch bruschetta
- Allergieen informatie