Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Recepten met Casselerrib

Casselerrib wordt gemaakt van ontbeende ribkarbonade van de rug of de rib van het varken. Men zou kunnen zeggen dat casselerrib een bereide ribkarbonade is, maar dan aan een stuk. Het ontbeende stuk vlees wordt gekruid, gezouten en daarna licht gerookt en soms ook gekookt. Bij de slager zijn tegenwoordig ook andere varianten te koop, bijv...
Nog veel meer weten over Casselerrib klik snel door!

Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met casselerrib toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.

Onze recepten met Casselerrib






Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven