Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ovenschnitzel voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien en snijd ze in ringen. Vet een bakplaat in met een beetje boter. Verdeel de uien over de bakplaat.
Dep de schnitzels droog, breng ze op smaak met zout en peper en leg ze op de uiringen. Verdeel het gehakt over de schnitzels.
Snijd de prei in ringen en spoel ze goed schoon. Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Laat de champignons uitlekken. Was de bieslook, schud hem droog en snijd fijn. Was de peterselie, schud hem droog en snijd hem fijn.
Verdeel de prei over het gehakt, verdeel de tomaten erover.
Verdeel de champignons erover. strooi de helft van de bieslook en de helft van de peterselie erover.
Verwarm de oven voor op 250 graden. Bak de schnitzels ca. 45 minuten in de oven.
Roer het zakje pepersaus en de roomsaus door de slagroom en verdeel de slagroom 10 minuten voor het einde van de baktijd over de bakplaat en bak verder. Bestrooi met de rest van de peterselie en de bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ovenschnitzel voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ovenschnitzel voor buffet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ovenschnitzel voor buffet: waar laat ik de 300 gram kaas in het gerecht? wil het graag snel maken want lijkt me erg lekker... Groeten Helen
    Helen gaf dit recept op 10 januari 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven