Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roomkaasterrine met zalm voor buffet recept
Roomkaasterrine met zalm voor buffet recept

Roomkaasterrine met zalm voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook het ei hard, laat het ei schrikken onder koud water en laat afkoelen. Was de kruiden en maak de bosui schoon. Leg wat kruiden opzij voor garnering en snijd de rest fijn. Roer er 400 gram roomkaas doorheen en breng op smaak. Pureer 3 plakken zalm en de rest van de roomkaas en breng op smaak. Bekleed een rechthoekig bakblik (ca. 30 cm lang, ca. 2 liter inhoud) met vershoudfolie. Leg er 3 plakken zalm en 1 laag roggebrood in. Verdeel afwisselend de kruidenkaas, de zalmcrème, de harde kaas en het roggebrood er overheen. Sluit af met een laag roggebrood. Zet minimaal 2 uur koud weg. Stort de terrine voorzichtig op een bord en trek het folie eraf. Snijd de terrine in plakken en garneer met plakjes ei, de rest van de kruiden, de tomaten en het kaviaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roomkaasterrine met zalm voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven