Allergie informatie: Anzac koekjes met amandelen en rozijnen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kopje havermout
- 1 kopje bloem
- 1 kop kokos geraspt
- 0,5 kopje geschaafde amandelen
- 0,5 kopje rozijnen
- 1 kopje bruine suiker
- 2 eetlepel golden syrup
- 125 gram boter
- 2 eetlepel kokend water
- 0,5 theelepel baking soda
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Anzac koekjes met amandelen en rozijnen
- Allergieen informatie