Allergie informatie: Appelcake met pijnboompitten en rozijnen
Terug naar het receptIngrediënten
- 120 gram vetstof
- 500 gram appel
- geraspte schil van 1 citroen
- 3 eieren
- 2 koffielepels vanille-essence
- 250 gram suiker
- 150 zelfrijzende bloem
- 1 deciliter melk
- 100 gram rozijnen
- 100 gram pijnboompitten
- 1 koffielepel kaneelpoeder
- 1 eetlepel poedersuiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Appelcake met pijnboompitten en rozijnen
- Allergieen informatie