Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brownies van witte chocolade recept
Brownies van witte chocolade recept

Brownies van witte chocolade


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Brownies van donkere chocolade kennen we allemaal, maar deze zijn wit! Wat zoeter dan hun donkere broertjes.

Smelt de 200 gram chocolade op een laag vuurtje en blijf goed roeren.
Smelt de boter in een ander potje op een laag vuurtje.
Doe de suiker samen met de eieren in een kom en klop goed op met een mixer .
Giet al roerend de gesmolten boter bij de geklopte eieren en daarna de gesmolten chocolade.
Doe de bloem erbij en roer door met een garde.
Meng op het einde de gehakte chocolade door het deeg .
Giet dit op een ovenschaal met bakpapier.
Zet in een voorverwarmde oven van 200C, gedurende 20 25 min.
Laat de brownies afkoelen en snij in vierkanten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit brownies van witte chocolade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven