Allergie informatie: Cake van agave/ahornstroop
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram polenta
- 200 gram bloem gezeefd
- 100 gram kruim van oud brood (zuurdesem)
- 100 gram agavestroop
- 5 deciliter koe- of sojamelk
- 3 grote eieren
- 100 gram ahornstroop
- 0,5 deciliter olijfolie
- 100 gram stukjes dadel
- 500 gram appel
- 1 theelepel kaneel
- schil van 2 biologische sinaasappels
- schil van 2 biologische citroenen
- 1 theelepel zeezout
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Cake van agave/ahornstroop
- Allergieen informatie