Allergie informatie: Cassata-taart
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de cake:
- 200 gram zachte boter
- 200 gram fijne tafelsuiker
- 0,25 theelepel zout
- 4 eieren
- 200 gram bloem
- voor de vulling:
- 150 gram witte chocolade
- 150 gram bigarreaus
- 10 eetlepels grand marnier of cointreau (of zoete sherry)
- 450 gram ricotta
- 2,5 deciliter slagroom
- 1 zakje slagroomversteviger
- voor de garnering:
- 100 gram witte chocolade, geraspt of in krullen
Meer Recepten
- Taart voor de Tuinvogeltjes
Met frituurvet en vogelvoe uit Nederland
1 taart - 15 minuten
Winter - alicedb - Frambozensaus voor over taart
Met frambozen, suiker en citroen uit Nederland
2 taarten - 5 minuten
Taart en gebak - maye - Pompoentaart met feta
Met deeg hartige taart, pompoen en feta uit Nederland
4 taarten - 40 minuten
Hartige taarten - ikooi - Indische frikadel (gehakt taart)
Met mager rundergehakt, gekookte aardappelen en uien uit Indonesie
4 taarten - 50 minuten
Hoofdgerechten - Jula - Nutella taart
Met nutella en eiere uit Nederland
8 taarten - 25 minuten
Taart en gebak - TanteLeen
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Cassata-taart
- Allergieen informatie