Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cheesecake van zure room met honingabrikozen recept
Cheesecake van zure room met honingabrikozen recept

Cheesecake van zure room met honingabrikozen


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verkruimel voor de bodem de volkoren biscuits Meng het kruim met de gesmolten boter, verdeel dit over een ronde springvorm van 20 cm en druk aan. Zet 1 5 minuten in de koelkast
Verwarm de oven voor tot 150 graden. Meng voor de cheesecake de ricotta met de helft van de suiker, klop 1 voor 1 de eieren erdoor en dan de vanille. Schenk in de bodem en zet op de bakplaat
Bak 1 uur in de oven. Haal uit de oven en laat 5 minuten staan.
Roer de rest van de suiker door de zure room en schenk over de cheesecake. Zet de taart nog 5 minuten in de oven, haal hem eruit en laat afkoelen. Zet tot gebruik in de koelkast
Doe voor de honingabrikozen de gehakte abrikozen in een pan met de honing, het citroensap en de walnoten. Verhit op laag vuur tot de honing smelt. Snijd de taart in punten en schep de abrikozen erover. Serveer de abrikozen warm of koud.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cheesecake van zure room met honingabrikozen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven