Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladetaart met kardemom recept
Chocoladetaart met kardemom recept

Chocoladetaart met kardemom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180C. Breek de chocolade in stukken. Laat hem samen met de melk au bain marie smelten. Roer goed door elkaar. Klop het eigeel op met de suiker en giet bij het chocolademengsel. Voeg kardemom en kaneel toe. Voeg het meel toe en meng goed om. Klop de eiwitten tot sneeuw. Spatel ze luchtig door het beslag. Bestrijk een springvorm met boter. Giet het beslag in de vorm. Bak gedurende 30 minuten in de oven. Laat afkoelen. Haal het gebak uit de vorm en leg het op een bord. Heerlijk met verse bosbessen!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocoladetaart met kardemom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Chocoladetaart met kardemom heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies

  • Ziet er superlekker uit!
    Liselotte gaf dit recept op 23 november 2015 4 uit 5 sterren
  • Hoe groot moet de bakvorm zijn en meng je alles terwijl de chocolade nog au bain marie is of moet hij eerst van het vuur af?
    Bezoeker gaf dit recept op 3 oktober 2010 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven