Allergie informatie: Citroentaart met Bastognekoeken
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de bodem:
- 1 pak bastognekoeken, fijngemalen in de keukenmachine
- 1 eetlepel citroenmarmelade
- 50 gram boter
- voor de vulling:
- sap van 3 citroenen
- 10 blaadjes witte gelatine, in koud water geweekt
- 400 gram roomkaas
- 500 milliliter volle yoghurt
- 100 gram poedersuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- voor de citroenschijfjes:
- 1 citroen, in dunne plakjes
- 1,5 deciliter water
- 300 gram suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Citroentaart met bastognekoeken
- Allergieen informatie