Allergie informatie: Perziken-advokaattaart
Terug naar het receptIngrediënten
- voor 16 punten, a 266 kcal per punt:
- 600 gram philadelphia dubbelroom
- 300 gram yoghurt
- 40 gram citroensap
- 12 gram gelatine
- 100 gram suiker
- 740 gram perziken op sap
- 200 gram advokaat
- deeg:
- 50 gram boter
- 100 gram basterdsuiker
- 150 gram bloem
- 50 gram eieren
- 6 gram citroenrasp
- 2 gram zout
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Perzik-abrikozenjam
Met perziken, abrikozen en geleisuiker uit Nederland
4 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Snelle perzikensaus
Met perziken op siroop en kanee uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Perziken-advokaattaart
- Allergieen informatie