Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rabarbercake met amandelen recept
Rabarbercake met amandelen recept

Rabarbercake met amandelen


Ingrediënten


11

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 160 graden C. Beleg de ingevette bodem van de vorm met bakpapier. Snijd de rabarber in stukjes van 2 cm. Maak in een keukenmachine de amandelen zo fijn mogelijk. Klop in een kom de boter met 200 gram suiker romig met de mixer. Voeg één voor één toe en blijf kloppen tot de eieren opgenomen zijn. Meng er amandelen, bloem en een snufje zout door. Schep het beslag in de vorm, verdeel de rabarber er over en druk de stukjes iets in het deeg. Strooi de rest van de suiker over de rabarber. Bak de cake in het midden van de oven in 45 minuten gaar. Laat iets afkoelen voor je de cake in punten snijd. Serveer met de slagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rabarbercake met amandelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Rabarbercake met amandelen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Superlekker taartje dit. Goeie combi van zoet en zuur. Zelf doe ik er ook nog paar druppels vanille extract in en sinaasappelschil heel fijn geraspt.
    Bezoeker gaf dit recept op 26 juli 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven