Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yoghurt Cake recept
Yoghurt Cake recept

Yoghurt Cake


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Doe de yoghurt in een kom. Roer daar doorheen de eieren en de suiker met de vanillesuiker en een snufje zout. Voeg beetje bij beetje de zelfrijzend bakmeel toe. Bak dit ongeveer een half uur bij 150 graden C. in een voorverwarmde oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit yoghurt cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Yoghurt Cake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.3 / 10 in 9 recensies

  • Niet geslaagd! Langer en hoger in de oven gedaan en zoals in de reacties te lezen was een zakje bakpoeder. Maar hij is erg sponzig, niet droog dat weer niet! Ook vind ik de yoghurt smaak ver te zoeken... Lees reactie
    Sabrina gaf dit recept op 9 februari 2017 1 uit 5 sterren
  • Ik vond 'm erg lekker! Heb er nog wat appel aan toegevoegd. Ook de volgende dag smaakt hij nog top. Inderdaad wat bakpoeder erbij en op een hogere temp in de oven.
    Tessa gaf dit recept op 20 april 2016 4 uit 5 sterren
  • Gouden tip (zakje bakpoeder) van freddy 58! Ik doe er wat aromapasta in (smaak 'nangka' ook bekend als 'jackfruit' dit is een tropische vrucht). Voor de mensen die bekend zijn met de Indische keuke... Lees reactie
    Wolfje gaf dit recept op 19 februari 2016 5 uit 5 sterren
  • Ik doe dit ook regelmatig maar dan nog een zakje bakpoeder erbij 175 graden en 40 minuten in een voorverwarmde oven, even met een lange sate prikker erin en als er nog deeg aan het stokje blijft plakk... Lees reactie
    Freddy 58 gaf dit recept op 14 november 2015 4 uit 5 sterren
  • Bij mij is de cake niet gerezen, hij bleef ook erg lang niet gaar, heb hem uiteindelijk een stuk langer in de oven gehad, maar ondanks dat ie niet eruit kwam zoals dat hoorde, was hij lekker! :)
    Natascha gaf dit recept op 11 juni 2014 5 uit 5 sterren
  • Het recept is heel makkelijk om te maken en het resultaat ziet er prachtig uit. Ook de smaak is zeker niet slecht, maar ik hou niet zo van de structuur. Deze is iets sponziger dan normaal en wat taai ... Lees reactie
    Ladycakeje gaf dit recept op 24 februari 2013 3 uit 5 sterren
  • Recept klonk lekker maar de structuur is hopeloos, binnenkant drap, buitenkant spons en taai.
    Nikki gaf dit recept op 4 september 2012 5 uit 5 sterren
  • Wat een idioot recept! Het beslag is veel te slap en wordt niet gaar, ook niet na een uur bakken. 1 liter yoghurt kan niet goed zijn..
    Anitakaas gaf dit recept op 1 januari 2008 3 uit 5 sterren
  • Hallo roxxannakimba. Ik heb het recept nog niet uitgeprobeerd maar 1 uur baktijd voor een cake is standaard en op 175 o ipv 160 graden. Wat anitakaas schrijft is niet juist Jjij hebt er wel 250 gr j... Lees reactie
    Henny57 gaf dit recept op 1 januari 2008 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven