Allergie informatie: Amuse grote garnaal
Terug naar het receptIngrediënten
- 12 grote garnalen, gekookt en gepeld maar met staartje eraan
- 4 mandarijnen
- 1 ei
- 1 eetlepel olie
- 100 gram grof paneermeel of broodkruim
- 50 gram bloem
- 50 gram suiker
- 3 eetlepels kristalazijn
- 1 eetlepel mandarijnlikeur
- peterselie
- kervel
- koriander
- peper
- zout
Meer Recepten
- Gezonde friet
Met aardappelen, paprikapoeder en zout uit Belgie
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - maikeb - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Amuses
- Amuse grote garnaal
- Allergieen informatie