Allergie informatie: Witlofschuitje met Hollandse garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 middelgrote witlofstronkjes
- 125 gram Hollandse garnalen
- 50 gram gevulde olijven
- 2 eieren
- voor het sausje:
- 4 eetlepels olijfolie
- 4 eetlepels azijn
- 4 theelepels lyon mosterd
- peper
- zout
- brood
- boter
- 4 takjes dille
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Amuses
- Witlofschuitje met hollandse garnalen
- Allergieen informatie