Allergie informatie: Gefrituurde Camembert met aardbeiencoulis
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram camembert
- 2 eieren
- 150 gram paneermeel
- 50 gram lollo rosso
- 2,5 deciliter aardbeiencoulis (te koop bij sligro of hanos)
- 8 aardbeien
- vers gemalen witte peper
- 2 centiliter balsamico azijn
- 2 schijven verse ananas
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Gefrituurde camembert met aardbeiencoulis
- Allergieen informatie