Allergie informatie: Gevulde champignons
Terug naar het receptIngrediënten
- 75 gram belegen kaas
- 2 bosuitjes
- 12 grote champignons (ca. 35 gram per stuk)
- 40 gram casselerrib
- 150 gram roomkaas met kruiden
- 5 eetlepels crème fraiche
- 2 eetlepels paneermeel
- zout
- peper
- boter voor ovenschaal
- eventueel peterselie
Meer Recepten
- Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Kippensoep met champignons
Met pakje kippensoep, kipfilet en peterselie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Champignons-tauge soep
Met champignonsoep, tauge en ham uit Nederland
2 porties - 5 minuten
Soepen - avdwijngaard - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Gevulde champignons
- Allergieen informatie