Allergie informatie: Reuzenchampignons met notenvulling
Terug naar het receptIngrediënten
- 12 grote kastanjechampignons
- 2 grote kastanjechampignons, fijngesneden
- 2 eetlepels citroensap
- 2 sjalotjes, gesnipperd
- 30 gram walnoten, gehakt
- 1 eetlepel walnotenolie
- 100 gram kruidenroomkaas
- fijngemalen peperkorrels
- 24 halve stengels bieslook ter garnering
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Reuzenchampignons met notenvulling
- Allergieen informatie