Allergie informatie: Hollandse aardappelsalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo vastkokende aardappels, geschild en in blokjes gesneden
- 3 eieren
- 4 plakken bacon, van zwoerd ontdaan en in stukjes gesneden (ca. 200 gram)
- 1 ui, gepeld en fijngehakt
- 2 lente-uitjes, fijngehakt
- 2 eetlepels verse dille, fijngehakt
- 1 eetlepel verse munt, fijngehakt
- voor de mosterdressing:
- 2,5 deciliter mayonaise
- 3 eetlepels yoghurt
- 1 eetlepel dyonmosterd
- zwarte versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Hollandse aardappelsalade
- Allergieen informatie