Allergie informatie: Soep van cantharellen
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram grotchampignons
- 250 gram cantharellen
- 2 sjalotjes
- 4 eetlepels bloem
- 8 deciliter kippenbouillon
- 1 eetlepel sojasaus
- 100 milliliter slagroom
- flinke scheut cognac of vieux
- peper
- zout
- 1 eetlepel gehakte peterselie
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soep van cantharellen
- Allergieen informatie