Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paprika-roomsoep met gehakt recept
Paprika-roomsoep met gehakt recept

Paprika-roomsoep met gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui en de knoflook.
Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Was de paprika's en snijd ze grof.
Verhit de olie in een pan en bak er het gehakt rul in. Breng op smaak met zout en peper en 1 theelepel paprikapoeder. Neem uit de pan.
Fruit de ui, de knoflook en de paprika in het hete bakvet. Breng op smaak met zout en peper en 1 theelepel paprikapoeder.
Bestrooi met de bloem en bak kort mee. Voeg de ajvar en 750 ml water toe. Breng aan de kook en laat afgedekt 10 minuten zachtjes koken.
Pureer de soep met de staafmixer en breng de soep op smaak met zout en peper. Roer de helft van de slagroom erdoorheen.
Verdeel de soep over over 4 kommen, schenk de rest van de slagroom spiraalvormig over de soep en verdeel het gehakt over de soep.
Was de peterselie, schud hem droog. Hak de peterselie grof en bestrooi de soep ermee.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paprika-roomsoep met gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven