Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Provençaalse vissoep recept
Provençaalse vissoep recept

Provençaalse vissoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de uien, pers de teentjes knoflook en snijd de prei en de venkel in ringetjes. Laat de tomaten schrikken in heet water, pel ze, haal de zaadjes eruit en snijd dan in kleine stukjes. Fruit gedurende 5 minuten de gehakte uit, de prei, de venkel en de knoflook in de olijfolie. Doe er ook de vis bij met wat zout, tijm en laurier. Voeg de tomaten toe en laat 10 minuten stoven. Giet de wijn erbij en breng al roerend aan de kook. Breng 1,5 liter water in een andere kookpan aan de kook en giet het over de groenten. Voeg er de garnalen en zeevruchten bij. Zet de soep op het vuur en laat circa 40 minuten pruttelen. Neem de pan van het vuur en draai de soep door een roerzeef. Giet de gezeefde soep vervolgens opnieuw in een pan. Roer de safraan door de soep. Voeg de tagliatelle toe en laat nog 3 minuten doorkoken tot de tagiatelle gaar is. Serveer meteen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit provençaalse vissoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven