Allergie informatie: Tomatenroomsoep
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kilo verse tomaten
- 2 uien
- blikje tomatenpuree (groot)
- verse basilicum
- 400 gram verse soepgroente
- 500 gram rundergehakt
- olijfolie
- slagroom
- 1 liter runderbouillon
- 1 ei
- peper
- zout
- paprikapoeder
- 3 theelepels suiker
Meer Recepten
- Tomatenroomsoep met Pernod
Met tomaten, pernod en slagroom uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Soepen - lucyvader - Asperge tomatensoep
Met aspergeroomsoep, tomatenroomsoep en asperges uit Belgie
4 porties - 15 minuten
Soepen - madeliefje320 - Tomatenroomsoep
Met tomaten, selderij en aardappelen uit Belgie
4 porties - 45 minuten
Soepen - maritza - Vissoep
Met diverse vis, mosselen, garnalen uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - lareche - Italiaanse tomatenroomsoep
Met fusilli, tomaten en basilicum uit Italie
4 porties - 1 uur
Soepen - mopsie1979
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Tomatenroomsoep
- Allergieen informatie