Allergie informatie: Velouté met tuinkruiden en kip
Terug naar het receptIngrediënten
- 150 gram gaar kippenvlees
- 1 blokje kippenbouillon met 1,5 liter water
- 1,25 deciliter verse room
- 2 knoflookteentjes
- 20 gram gladde peterselie
- 50 gram sjalotten
- 50 gram wortels
- 50 gram selderij
- 50 gram preiwit
- 30 gram gezeefde bloem
- 30 gram roomboter
- 1 blaadje laurier
- 5 korrels witte peper
- 2 kruidnagels
- zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Velouté met tuinkruiden en kip
- Allergieen informatie