Allergie informatie: Gevulde trostomaatjes met zalm
Terug naar het receptIngrediënten
- 12 kleine trostomaatjes
- zout
- 2 blikjes zalm
- 12 groene olijven met piment
- 1 rode ui
- 2 eetlepels kappertjes
- 1 eetlepel tijm
- 3 eetlepels mayonaise
- 100 gram geraspte belegen kaas
- 75 gram veldsla
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel groene pesto
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Warm
- Gevulde trostomaatjes met zalm
- Allergieen informatie