Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Hartige taart met kip, prei en boontjes41u
-
Recept
Toemis andijvie (gebakken groente)440m
-
Recept
Toemis broccoli (gebakken groente)440m
-
Recept
Toemis paksoi (gebakken groente)440m
-
Recept
Saus van cashewnoten430m
-
Recept
Gemarineerde entrecote41u45m
-
Recept
Tonijnomelet met courgette530m
-
Recept
Tonijnomelet met spek425m
-
Recept
Tonijnomelet met worteltjes en doperwten435m
-
Recept
Daging masak merah (rood gekookt rundvlees)445m
-
Recept
Indiase eieren met paksoi en ananassalade450m
-
Recept
Biefstuk met satesaus, mie en prei410m
-
Recept
Sambal Goreng Tempeh430m
-
Recept
Pilav430m
-
Recept
Shaslick410m
-
Recept
Hachee430m
-
Recept
Sambal goreng Bali (zeer pittig kipgerecht)455m
-
Recept
Sambal goreng tahoe/taugé (pittig gekruide tahoe)455m
-
Recept
Gehaktballen met ui en paprika445m
-
Recept
Gehaktballen met ui445m
-
Recept
Omelet met feta, asperge en zalm415m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.