Recepten met Ketjap manis
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met ketjap manis toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Ketjap manis
-
Recept
Pittige gehaktballen425m
-
Recept
Ovenpasta met spinazie en ei430m
-
Recept
Gevulde koolbladeren430m
-
Recept
Ajam Bali (hete kip)43u15m
-
Recept
Ajam kering (hete kip)455m
-
Recept
Chinese kool en kabeljauwfilet440m
-
Recept
Hachee41u
-
Recept
Rendang (gekruid rundvlees)43u40m
-
Recept
Indonesische gehakballetjes445m
-
Recept
Atjar Djahe (gemberwortel op zuur)415m
-
Recept
Loempia dengan Manga-chili (loempia met mango chili saus)41u15m
-
Recept
Indische saucijzenbroodjes445m
-
Recept
Mie Goreng Ajam dan Udang (mie met kip en garnalen)450m
-
Recept
Mie Goreng Udang (mie met tijger garnalen)445m
-
Recept
Mihoen Ajam Bawang (Mihoen met kip en ui)445m
-
Recept
Snelle kipreepjes met prei en taugé410m
-
Recept
Gestoofde Kip Tandoori41u15m
-
Recept
Gamba-tempura met sojasaus425m
-
Recept
Coan-coan disemur (gestoofde karper)41u
-
Recept
Gehaktbroodje (bladerdeeg)440m
-
Recept
Gehaktbroodje van gehakt, kerrie en bladerdeeg440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Ketjap manis. Dit zijn zowel recepten waarbij Ketjap manis gebruikt wordt en waar Ketjap manis het hoofdingrediënt is.